Welkom bij R.A. Telecom

Over onze winkel

Bij onze winkel kan je terecht voor smartphone reparaties en accessoires voor je smartphone of tablet!

RA Telecom is een winkel in telefoons en telefoonaccessoires in de Gravenstraat in Middelburg. In de winkel van Rahim Mohammad worden maar liefst 40.000 verschillende accessoires verkocht en kun je terecht voor reparaties van alle soorten smartphones en tablets. RA Telecom is gespecialiseerd in telefoonhoesjes. Je vindt er zelfs hoezen voor toestellen die al jaren niet meer in de handel zijn.

Wat onze klanten zeggen!

Smartphone reparatie

Klaar terwijl je wacht!

Voor smartphone, tablets en meer.

Bij ons kan je terecht voor smartphone en tablet reparaties voor o.a. Apple iPhone, Apple iPad, Samsung Galaxy S en Tab series, Oppo, Huawei, LG, Motorola, Sony Xperia en veel meer merken! Wij proberen je toestel natuurlijk zo snel mogelijk te repareren en dit kan vaak terwijl je wacht. 

Kom bij ons langs!

Vanwege COVID-19 is het op dit moment niet mogelijk om zonder afspraak bij ons langs te komen, excuses voor het ongemak!

STUUR EEN BERICHTJE

  NEEM CONTACT OP

  Telefoon: +31 (0)6 21 48 18 60
  E-mail: hallo@ratelecom.nl

  Adres: Gravenstraat 21, 4331KN, Middelburg

  LANGSKOMEN OP AFSPRAAK

  In onze winkel hebben we meer dan 40.000 accessoires op voorraad. We verkopen onder andere accessoires voor de toestellen van Apple, Samsung, Oppo, Huawei, Sony, LG, Motorola en veel meer! We hebben niet alleen hoesjes en screenprotectors, maar ook opladers, koptelefoon, draadloze speakers en zo goed als nieuw of gebruikte telefoons.

  Vanwege de huidige maatregelen is het niet mogelijk om bij ons de winkel binnen te lopen zonder afspraak. Wel is het mogelijk om je smartphone of ander apparaat ter reparatie af te geven zonder afspraak, maar je mag dan niet naar binnen.

  Ben je benieuwd naar ons assortiment? Neem dan een kijkje in de webshop. Mocht je nu toch echt langs willen komen, neem dan contact op en dan houden we ons netjes aan de regels.